Suomen lastensuojelun avohuollon toimijat ry ovat saanneet viimein julkaistua kotisivut. Hanke on ollut moniulotteisempi kuin luulisi. Hallituksen jäsenet ovat pitkin vuotta olleet kiinni vahvasti yritystensä ja lastensuojelun arjessa. Ei ole aina helppoa löytää yhteistä aikaa suunnitelelulle ja toteutukselle.

Onneksi tiedostimme projektin haasteet siihen lähtiessämme. Projektin toteuttamis opiseklijayhteistyönä tuki erään sosiaalialan opettajan vahva näkemys:  ”Koulutujsen työelämä lähtöisyys ja aitojen työelämään nivoutuvien projektien kautta oppiminen on kiinnostavaa, kannustavaa ja motivoivaa opiskelua.” Yhteistyötä yritettiin useamman oppilaitoksen kanssa, joista kaksi tippui matkalla kyydistä. Koulujen toiminta ei ollut riittävän työelämä lähtöistä. Hallinnon kankeus ja tahtotilan puute projekti läpiviemiseksi kunnialla maaliin puuttui näiltä opillaitoksilta.  Palautteena haluaisimme sanoa, että kyllä projekti- ja verkosto-osaaminen on siinä määrin sote-alan tulevaisuutta, että oppilaitosten tulisi pystyä tämän tyyppisen haasteisiin vastaamaan ja ajanmukaisia työtapoja opettamaan.

Kiitos lopputuloksesta kuuluu Lahden ammattkorkeakoulun atk- opiskelijoille. Kun puhutaan  saamastamme asiakaskokemuksesta, uskallamme väittää, että sen rinnalla kalpenee moni markkinointi firma, it- konsultti ja alan ammattilainen jää kakkoseksi. Homma oli yksinkertaisesti hanskassa. Aikatauluissa pysyttiin, tehtiin mitä sovittiin ja vähän enemmänkin sekä ymmärrettiin asiakkaan tarve.

Jos tarvitsette näiden tulevaisuuden lupausten yhteistiedot ja olette projektistanne myös valmis maksamaan ammattilaisille kuuluvan hinnan, laittakaa yhteistiedot palaute sivujemme kautta, suosittelemme mielellämme näitä nuoria ammatilaisia.

Lämpimästi yhteistyöstä Lamk:n opiskelijoita kiittäen! Hyvää pyydettiin mutta priimaa pukkasi tulemaan!

Sulat ry:n hallitus

Suomen Lastensuojelun avohuollon toimijat ry – uudet kotisivut ja kokemuksia oppilaitosyhteistyössä
Merkitty:                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *